Tízperces csirkesült tésztasalátával
– 40-50 dkg csirkemell ujjnyi vastagságra szeletelve
– 1 csomag Maggi Szaftos Csirke Steak alap Papirusszal
– 250 g tészta kifőzve
– 3 főtt tojás
– 1 kis poharas tejföl
– fél-egy pohár tejföl és majonéz
– só, bors
– 1 tk mustár
– 1 kis konzerv kukorica
– 1-2 pritaminpaprika
– 1-2 fej lila hagyma
A hússzeleteket csomagoljuk a papiruszba, majd egy serpenyőben
közepes hőfokon körülbelül öt-öt perc alatt süssük meg mindkét
oldalukat. A tojás sárgákat törjük össze egy villával, majd keverjük össze a
majonézzel, a tejföllel, a mustárral, a sóval és a borssal. Kóstoljuk,
ha szükséges fűszerezzük még. A kukoricakonzervet csepegtessük le, a paprikát, a lilahagymát és a főtt tojások fehérjét vágjuk apró kockákra. Az öntetet öntsük a tésztára, majd a zöldségekkel együtt keverjük össze az egészet.
Jó tanács: a tésztasalátát tálalás előtt keverjük össze, hogy a tészta ne szívja magába az öntetet!

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése