25 dkg darált keksz
18 dkg margarin
1 evőkanál kókuszreszelék
1 teáskanál cukrozatlan kakaópor
0,5 dl sütőrum
Krém hozzávalói:
25 dkg gesztenyepüré (nálam most kandírozott narancsos)
12 dkg margarin
10 dkg cukor
1 evőkanál rum
1 teáskanál kókuszreszelék
1 evőkanál rum
1 teáskanál kókuszreszelék
Bevonáshoz:
20 dkg étcsokoládé
1 evőkanál étolaj
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk és folpack-on vékonyra kinyújtjuk. A krémet is jól kidolgozzuk (géppel) és egyenletesen eloszlatjuk a tésztán. A fólia segítségével feltekerjük. Olvasztott csokival meg lehet kenni, de az én esetemben maradt a krémből így azzal kentem meg és tettem a hűtőbe néhány órára.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése