Nutellás piramis
-20 db babapiskóta
-250 g mascarpone
-4 evőkanál nutella
-100 ml tej
-2 evőkanál darabolt mogyoró vagy dió
A mascarponét és a nutellát jól összekeverem. Egy korsóba teszek egy zacskót, amelynek a csücskét levágom és belekanalazom a krémet. Egy tál aljára kenek egy kis krémet. A tejbe mártott babapiskótát, 2x4 darabot egymás mögé teszek, erre krémet nyomok.
A következő sorba 2x3 db tejbe áztatott babapiskóta kerül, rá a krém. A harmadik sorba 2x2 db tejbe áztatott babapiskóta kerül és arra a krém.
Végül az utolsó sorba 2x1 tejbe áztatott babapiskóta kerül, rá a krém. Az egészet bevonom a maradék krémmel és egy villa segítségével díszítem. A mogyorót egy éles késsel apróra vágom és beszórom vele a süteményt. Legalább két órára a hűtőszekrénybe teszem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése