2020. november 21., szombat

Ananászos krémsajtos csirke

Ananászos krémsajtos csirke

 

- fél kg csirkemell 
- 1 doboz ananászkonzerv 
- 25 dkg mascarpone 
- 1 ek szárnyas fűszersó 
- petrezselyem 
- tarkabors 
- olívaolaj 
 
A húst kockázzuk fel, és forgassuk össze a fűszersóval, majd a felhevített olajon pirítsuk puhára. Az ananászt csöpögtessük le és vágjuk kockára, ha frisset vagy ha, szeleteltet vásároltunk. Adjuk a húshoz és pirítsuk vele pár percig, majd keverjük hozzá a krémsajtot is. Hígítsuk ananászlével és főzzük még pár percig. Végül tekerjünk rá tarkaborst, szórjuk meg petrezselyemmel és sózzuk ha szükséges. 
 
Ezt a receptet Juditka konyhájában találtam. 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése